TULOSTUS-, SKANNAUS- JA KOPIOINTIPALVELUT KINNULASSA JA LÄHIKUNTIEN ALUEELLA

Yhteystietomme

LVI-Insinööritoimisto Jorma Niemonen Oy tarjoaa tulostus-, skannaus- ja kopiointipalvelut Kinnulasta käsin myös lähikuntien alueella. Käytössämme on suurkuvatulostin/-skanneri Canon Océ Color Wave 500. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemallesi tulostus-, skannaus- tai kopiointipalvelulle!

Suurkuvatulostin/-skanneri

Käytössämme oleva suurkuvatulostin/-skanneri Canon Océ Color Wave 500 tuottaa kuivat, vettä hylkivät ja käyttövalmiit CAD- ja GIS-suurkokotulosteet/-julisteet. Tässä joitakin laitteen ominaisuuksia:

  • täysväriskannaus

  • skannaus- ja tulostustarkkuus väh. 600 x 600 dpi

  • skannausleveys väh. 914 mm

  • tulostusleveys max. 1067 mm

  • skannausformaatit väh. TIPP, JPEG, PDF ja PDF/A (myös monisivuinen PDF/A)

  • jopa 225 A1-tulostetta tunnissa mustavalkoisena tai 212 A1-tulostetta tunnissa värillisenä

  • vedenkestävät Tyvek-paperitulosteet.

Canon Océ Color Wave 500

Korkealuokkaista laatua lähes kaikille papereille; teknisistä piirustuksista ja kartoista luoviin graafisiin sovelluksiin (mm. julisteet, tapetit ja roll-upit).

Tämä suurkuvatulostin mahdollistaa kosteudenkestävän tulostusjäljen normaalille, pinnoittamattomalle PPC-paperille. Tulostimen CrystalPoint-menetelmä muuttaa tulostuksessa käytettävät värihelmet geeliksi, joka suihkutetaan ja kiteytetään paperin pintaan. Tulostuksessa käytettävä teknologia tuo merkittäviä ympäristöhyötyjä: kiinteät TonerPearls-värihelmet eivät tuota ympäristöönsä otsonia, hajua tai pienhiukkasia. Väriä ei leviä järjestelmään, käsiin tai vaatteisiin. Päällystämättömän paperin käyttö säästää ympäristöä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä LVI-Insinööritoimisto Jorma Niemonen Oy:hyn ja pyydä tarjous tarvitsemallesi tulostus-, skannaus- tai kopiointipalvelulle. Kerro meille, mitä tarvitset ja missä määrin, niin saat meiltä hyvän tarjouksen. Nämä palvelut ovat saatavilla Kinnulasta käsin lähikuntiin. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää palveluistamme, ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä