LVI-SUUNNITTELUA KINNULASTA KOKO SUOMEN ALUEELLE

Kaikki yhteystietomme

LVI-Insinööritoimisto Jorma Niemonen Oy toteuttaa LVI-suunnittelua Kinnulasta käsin koko Suomen alueella. Pystymme toteuttamaan ison osan hankkeistamme etänä, mutta suurimmissa ja erikoishuomiota vaativissa tapauksissa tulemme käymään paikan päällä. 

Palvelemme yksityisiä, kuntia, kaupunkeja sekä rakennusliikkeitä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous LVI-suunnittelulle yhdeltä maan kokeneimmista tekijöistä!

Mistä LVI-suunnittelussa on kyse?

Täydelliset lopputulokset ovat mahdollisia vain laadukkaalla suunnitelmalla, olipa kysymyksessä sitten uudisrakentaminen tai saneeraus. Huolellisesti tehty suunnitelma voi säästää työmaan kokonaiskustannuksia merkittävästi. LVI-töissä ei ole varaa virheisiin, sillä huolimattomuudesta tai suunnitelman puutteellisuudesta johtuvat virheet saattavat johtaa turhankin korkeisiin lisäkustannuksiin. Hyvän suunnitelman avulla voidaan välttää tällaiset virheet ja tehdä sen sijaan kaikki alusta lähtien oikein. 


LVI-suunnitelmaa varten tarvitaan pohja-, julkisivu- ja leikkauskuvat sekä asemapiirustus. Ennen varsinaisen suunnitelman tekoa täytetään yhdessä asiakkaan kanssa lähtötietolomake, jossa selvitetään kaikki tarvittavat tiedot rakennuksen LVI-tekniikasta. Suunnittelun tuotoksena syntyy tarkat LVI-suunnitelmat sekä kuvat, jotka mahdollistavat kaikkein tehokkaimpien LVI-järjestelmien toteuttamisen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä LVI-Insinööritoimisto Jorma Niemonen Oy:hyn ja pyydä tarjous LVI-suunnittelulle. Palvelumme ovat saatavilla Kinnulasta käsin koko Suomen alueelle. Tuotamme kaikki suunnitelmamme sinun ja kiinteistösi erityistarpeet huomioon ottaen. Konsultoimme aina ensin tarkasti joko etätapaamisissa tai paikan päällä, jotta pääsemme selkeään yhteisymmärrykseen. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä